Thursday, November 21, 2013

My one of a kind coat


Coat made by me 

Am gasit acest material intr-un magazin si mi-a placut foarte mult imprimeul ,si chiar daca e destul de neobisnuit pentru a confectiona un palton din el, am decis sa incerc sa vad ce iese. Rezultatul ma face destul de multumita si sunt mandra sa port paltonul meu unicat :) 
Nu e cea mai usoara treaba de facut ( am taiat 50 de bucati de material pentru acest palton ) si intr-un fel inteleg preturile exorbitante din magazinele cu haine de calitate.

EN: 
I found this fabric in a store and really liked the print , and even though it's pretty unusual for a coat, I decided to try and see what comes out. The result makes me pretty pleased and I am proud to wear my one of a kind coat :)
It's not the easiest thing to do (I cut 50 pieces of fabric for this coat) and somehow I understand the extravagant prices of quality clothing stores.












14 comments:

  1. Da, arata supeb, dar adevarata creatie couture se vede din perfectiunea cu care asamblat partile, ca dungile sa fie una in continuarea alteia pe diferitele parti. Jos palaria frumoasa doamna! Am uitat sa-ti spun ca rosul iti sta extraordinar de bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am incercat pe cat posibil sa unesc dungile cum trebuie, a trebuit sa fac si ceva compromisuri la croi pentru asta :) Multumesc mult pentru complimente, ma simt flatata :)

      Delete
    2. Te felicit pt talentul tau.miar fi placut sa lucram impreuna.si eu ma joc mult cu imaginatia ca si tine .eu din pacate nu am timp si nici sprijin.tineo tot asa.felicitari

      Delete
    3. Te felicit pt talentul tau.miar fi placut sa lucram impreuna.si eu ma joc mult cu imaginatia ca si tine .eu din pacate nu am timp si nici sprijin.tineo tot asa.felicitari

      Delete
  2. Wow :) Stil baroc? Imi place tare mult, iar combinatia de culori e super

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc ! Si mie imi plac foarte mult culorile :)

      Delete
  3. Îmi plac paltoanele din materiale neobișnuite, chiar arată bine.
    Cred că a fost foarte greu să potrivești dungile de pe partea de sus a mânecii să se potrivească cât de cât cu dungile de pe fața paltonului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fost destul de complicat cu dungile, tot nu a iesit perfect, dar m-am straduit pe cat posibil :) Multumesc !

      Delete
  4. This coat is so amazing <3

    Love Minnja

    ReplyDelete
  5. Wow, amazing coat, is really beautiful! :)

    Come and visit my blog if you want!
    xoxo
    www.modacapital-blog.com

    ReplyDelete
  6. Wow I just adore this coat , such a great pattern!
    Buziaki!
    http://pandamone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Can't believe you made the coat yourself! Its beautiful x

    ravenmaidenmaven.blogspot.com

    ReplyDelete